UFO Drip – New Formula

Denne nye og forbedrede formel af CeramicSpeed ​​UFO drypkædeovertræk er endnu hurtigere og holder længere end den første formel.

Kædebelægningen er udviklet til at understøtte alle discipliner og er baseret på en ikke-giftig, ikke-brændbar og biologisk nedbrydelig formel. 

  • 180 ml / 6 oz flaskeindhold
  • 300 km. pr. belægning
  • Op til 35 belægninger pr. Flaske
  • Over 15% hurtigere end tidligere formel
  • Øget temperaturstabilitet – påfør mellem 5-35 o C / 41-95 o F

329,95 kr.

Varenummer 108273 Kategorier , ,

Beskrivelse

FAQ

Hvilken temperatur kan jeg anvende UFO-dryp?

5-35 ° C / 41 – 95 grader Fahrenheit

Hvilken temperatur er det sikkert at opbevare UFO-dryp?

5-30 ° C / 41 – 86 grader Fahrenheit

Opbevaring er angivet 10-30 ° C på flasken. Kan det gå lavere eller højere?

Der er udført stresstest under 5 ° C og over 35 ° C. Ved disse temperaturer kan viskositeten blive ret tyk, og det bliver nødvendigt at ryste godt for at få UFO-dryp til at strømme igen. Den første cm kan stadig være tykkere, og dette er OK at anvende på kæden, da funktionaliteten stadig er til stede. I ekstreme tilfælde kan det være nødvendigt at rense hætten med en nål.

Hvorfor anbefaler du at vente natten over efter at have applet UFO Drip? Hvor længe skal jeg vente?

Vokspartiklerne i smøremidlet fungerer bedst, når de er tørre og flettes sammen som en fast voks. I flasken opløses partiklerne i vand, og vandet skal fordampe, inden vokspartiklerne kan smelte sammen som en solid vokscoating. Derudover forhindrer snavs, snavs eller vejstøv for at forurene voks eller skabe en snavset kæde, hvis voksen tørrer helt.

Hvad er kliklyden inde i flasken, når man ryster?

UFO Drip er unik, da det oprindeligt er lavet med tørt vokspulver for at opnå mindst mulig friktion af alle smøremidler. Hvis den ikke forstyrres i mange dage eller efter store temperaturvariationer, vil viskositeten være tykkere. For effektivt at rekonstituere formlen er en bolt inkluderet inde i flasken, hvilket sikrer jævn blanding og returnering af UFO-dryp til en flydende / tyndere viskositet.

Den første cm UFO dryp ud af hætten er tyk?

Hvis den ikke forstyrres i mange dage eller efter store temperaturvariationer, kan en lille mængde voks størkne i dysen. Dette er normalt og OK at anvende på kæden, hvor den spredes over leddene.

Kan jeg flyve med UFO-dryp?