SPECIALIZED Rockhopper 29

Bedre ydeevne. Bedre værdi. Bedre Rockhopper. Ved at udnytte pasformen og håndteringsfordelene ved at parre hver enkelt rytter med deres ideelle hjulstørrelse og affjedring, der virker hårdest for alle takket være vores størrelsesspecifikke Rx Tune, har vi fået den helt nye Rockhopper ekstra ydeevne uden at skulle ringe op. pris.

Shimano og MicroSHIFT slår sig sammen til drivlinjeopgaver med en robust 2×8 drivlinje, der kan klare alt, hvad du kaster ned, mens sikker bremsning fra Radius CX7 mekaniske skivebremser forsegler århundredets handel.

 

  • Et hjerte af guld, præsenteret i vores lette, men alligevel holdbare Premium A1 Aluminium, Rockhoppers butted aluminiumsramme har hydroformede top- og downtubes for at holde vægten lav og styrken høj, alt imens den giver øget standover-afstand, glat intern kabelføring og dropper-post kompatibilitet.
  • Med det mål at sikre, at Rockhopper tilbyder både den bedste pasform og bedste ydeevne for enhver person, uanset deres mål, har vi parret hver Rockhopper stelstørrelse med den optimale hjulstørrelse. Resultatet er en Rockhopper, der passer til enhver rytter, og forsikringen om, at hver Rockhopper ruller på det bedste håndteringshjul for dens stelstørrelse.
  • Med vores Rx Tune til Rockhopper for allerførste gang bringer den lockout-udstyrede SR Suntour XCM med tilpasset Multi-Circuit-dæmpning størrelsesspecifikke bevægelser og fjederhastigheder til showet i en ydeevne, der helt sikkert vil imponere, samtidig med at den sikrer ensartet geometri, håndtering og affjedringens ydeevne, uanset stel eller hjulstørrelse.
  • Hydrauliske skivebremser på SRAM Level er smukt dyr, men leverer deres kraft med en raffineret, intuitiv fornemmelse for at skabe en pakke, der slår langt over sin lønklasse.
  • Hold tingene enkle med en holdbar 1x MicroSHIFT-drivlinje, der tilbyder masser af rækkevidde sammen med en koblingsudstyret bagskifter, der holder din tur stille – og din kæde på.
  • Par død-pålidelige nav fra Formula med vores 25-millimeter indvendig diameter, krogfri Stout-fælge for et hjulsæt hattrick: stærk, let og holdbar.

5.400,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

Ramme
Specialiseret A1 premium butted legering, nulstabel hovedrør, intern kabelføring, 135×9 mm smedede dropouts, kædestagsmonteret skivebremse, udskiftelig legeret skifterhænger, stealth rack monteringer, dropper post kompatibel
Gaffel
SR Suntour XCE 29, 28 mm stolper, Rx Tune, skruefjeder, QR, 90/100 mm vandring (størrelsesspecifik), 46 mm offset
Stilk
3D-smedet legering, 31,8 mm, 7-graders stigning
Styr
Stout Mini Rise, legering, 9-graders tilbagesweep, 15 mm stigning, 31,8 mm
Greb
Specialiseret MTB-greb, låst
Forbremse
Radius CX7, mekanisk skive, 160mm
Bagbremse
Radius CX7, mekanisk skive, 160mm
Forskifter
microSHIFT FD-M462, 2-gears
Bagskifter
Microshift Mezzo, 8spd
Skiftegreb
microSHIFT, TS39-8R, 2×8-gear
Lænke
KMC X8 EPT, antirustbelægning, 8-gears m/ genanvendelig Missing Link™
Kassette
SunRace, 8-trins, 11-34t
Kranksæt
Stout 2x, smedet legering
Pedaler
SBC-54 flad pedal
Bundbeslag
Firkantet tilspidset, 73 mm, indvendige lejer, 122,5 mm spindel
Fælge
Speciallegering, kun skive, dobbeltvæg, 25 mm indvendig bredde, 32 timer
Forreste nav
Formel 6-bolt, skive, 100×9 mm afstand, hurtigudløser, 32H
Bagnav
Formel SP-2125, 6-bolts frinav, skive, 135×9 mm mellemrum, quick-release
Eger
Rustfri, 14g
Fordæk
Fast Trak Sport, 29×2,35″
Bagdæk
Fast Trak Sport, 29×2,35″
Inderrør
Schrader, 40mm ventil
Sadel
Bridge Sport, stålskinner
SeatPost
Alu, 2-bolt klemme, 30,9 mm
Sædebinder
Legering, quick release, 34,9

Yderligere information

Størrelse

, ,