S-WORKS 7 ROAD White

“Hvad karakteriserer den perfekte cykelsko? Er det en exceptionel kraftoverførsel? Suveræn komfort? Et lækkert design? Det lette svar er ’Ja’ til dem alle. Med vores nye S-Works 7 får du en cykelsko, der ikke går på kompromis på nogen punkter. I generationer har vores S-Works sko fokuseret på komfort og performance, nu har vi taget alle dele til nye højder. Alt er nyt. Alt er bedre – stivere, lettere og tættere. S-Works 7-skoene er forbedret på alle punkter, for at sikre dig alle kræfterne går direkte i pedalerne. Nye materialer og ny konstruktion, med alle Body Geometry-detaljerne som du kender og elsker. S-Works 7-skoene vil ændre dine forventninger for altid. Body Geometry-detaljerne er et vitalt element mellem dig og din cykel, der ikke findes andetsteds. Alle aspekterne er designet ud fra en videnskabelig tilgang, hvor ergonomien er i højsædet, hvilket booster din kraftoverførsel og effektivitet, samt reducerer chancen for skader. Komforten er ikke en tilfældighed, det er videnskabeligt frembragt. Var det nødvendigt at bruge lag-på-lag carbon-teknologien kendt fra Formel 1? Formenligt ikke. Var en omfattende undersøgelse af trykfordelingen på sålen, udført af det samme hold, der skabte Rider First Engineered-teknologien en smule overkill? Helt sikkert. Vi er ikke ydmyge, når vi siger, at dette er det største arbejde vi nogensinde har lagt i sålen på vores cykelsko. Hvor nogen ser det som blot en ’sål’, så ser vi den som en forlængelse af din fod. Det er årsagen til, at vi har skabt den letteste og stiveste sål – nogensinde. Vores første PadLock™-hæl var skridsikker, hvilket gik på kompromis med komforten. Vi var ikke begejstrede og vi gennemgik feedbacken fra vores ryttere og gik i gang med at forbedre komforten, uden at gå på kompromis med effektiviteten og kraftoverførslen. Det lykkedes og vores nye PadLock™ er den mest komfortable og tætsiddende hælkappe. På oversden finder du vores nye S3 BOA-spænder. I et tæt samarbejde med BOA® har vi designet nye spænder, der ikke er set før. CNC forarbejdede aluminiums spænder, der ikke kun har et flamboyant udtryk, men også en indvendig fjederkobling og én millimetermikrojustering. Holdbare. Præcise. Perfekte. Du finder dem ikke andre steder.”

  • Med vores Body Geometry Fit tilgang har den nye S-Works 7 sko et ergonomisk fit og videnskabeligt testet til at booste din kraftoverførsel og nedbringe chancen for skader.
  • Vores stiveste og letteste landevejssko med FACT Powerline carbonsål med et stivhedsindeks på 15.0, der sikrer maksimal kraftoverførsel.
  • Dyneema® Mesh er placeret mellem lag af fire-vejs strækbart mesh og ikke strækbart TPU zoner, der giver den perfekte komfort og pasform.
  • CNC-forarbejdede aluminiums spænder med millimeterpræcis mikrojustering. Holdbare. Præcise. Perfekte. Du finder dem ikke andre steder.
  • PADLOCK hælen på vores S-Works 7 sko er den mest komfortable og tætsiddende hælkappe.Kombineret med Dyneema mesh overdelen giver den et komfortabelt fit og maksimal effektivitet.
  • Titanium klampegevind.
  • SlipNot gummihæl og forfod, der giver forbedret greb, når rytteren er af cyklen. Aftagelige studser i sålen.
  • Form Fit med en rummelig forfod, der giver masser af komfort og en perferk pasform.
  • Kompatibel med størstedelen af landevejspedaler.
  • Vægt: 224g (1/2 pair, Størrelse 42).

2.900,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , , , ,