RECON 1.0

Med vores nye Recon 1.0 havde vi et simpelt mål – overfør en S-Works Recon-inspireret performance over i en mere prisvenlig pakke. Lettere sagt end gjort – men det lykkedes. Vi giver dig nemlig en sko, som er konstrueret ud fra vores Body Geometry – og som giver dig stor komfort og effektivitet. Mød vores nye Recon 1.0. Med til dette får du vores Carbon STRIDE toe-flex, der medvirker til, at du får et naturlig feel, når du træder af cyklen – men stadig stor kraft overførsel, når du træder i pedalerne. Vi har også løftet hælen, som igen medfører en naturlig følelse, når du går. STRIDE toe-flex er en game-changer! For at sikre stor traction, når du er af cyklen, så har vi dækket nylon-ydersålen med vores SlipNot-teknologi. En XPEL Mesh overdel sikrer – et komfortabelt fit, samt en let og vand afvisende overflade, som har en kørt tørretid. Tre Velcro lukninger sikrer, at stor komfort og performance hele dagen – og det er selvom, du kører gravel, XC, single track eller er på længere hiking-ture.

  • Body Geometry konstruktion og foodbed er bygget med et formål om at opnå større power, styrke effektiviteten og minimere risikoen for skader.
  • Carbon STRIDE toe-flex teknologi sikrer, at du kan bevæge dine tær på en naturlig måde – og på den måde sikre stor performance, når du træder af cyklen.
  • SlipNot™ gummi bund giver stor sikkerhed i alt terræn.
  • To-bolts klamper – passer til de fleste MTB-pedaler.
  • Vægt: Omkring 331g (Én sko, size 42)

900,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , , ,