BSA Road Black

BSA til Shimano Road

BSA er en anden måde at angive engelsk trådning på; det kommer fra British Standard Cycle. Engelsk trådning på landevejscykler betyder en 68 mm bred, 34 mm indvendig diameter skal med omvendt gevindskæring på drevsiden. Det er den mest almindelige trådede standard, der anvendes i dag. Dette sæt fungerer med krumtapaksler med en diameter på 24 mm, der blandt andet findes på Shimano, FSA, Rotor.

Vælg mellem to lejer til kopperne. Standardlejer har lav træk takket være løb i hærdet stål og vores keramiske kugler. Belagte lejer har de samme kugler installeret på belagte, hærdede stålbaner for længere levetid og mindre lejetræk.

I kassen

  • 2 gevindskåle med lejer.
  • 2 støvdæksler med indbyggede afstandsstykker.
  • Afstandsrør.
  • 10 mm sprøjte af allround fedt.
  • Sticker ark.

2.199,95 kr.

Varenummer 101307 Kategorier ,

Beskrivelse

Teknisk data

Engelsk trådning er let at arbejde med, og køresidekoppen forbliver på plads uden ekstra anstrengelse takket være omvendt gevind. 24 mm spindler passer let gennem skallen, så store lejer kan bruges i de udvendige kopper.

Sæt mere af din energi i bevægelse fremad ved at reducere friktionstræk, uanset hvor du kan. CS-standardlejer har typisk friktionstræk på 0,3-0,4 watt pr. Sæt. Det er inden for 75% trækreduktion sammenlignet med standard bundbeslag. CS-kugler er 100% glattere og 15% hårdere end keramisk konkurrence. Lejerne holder mindst 3 gange længere end andre lejer.

TT og Track, All Round og LongLife er fedt CS designet til at hjælpe lejerne med at rulle glat. Den første er den mindste træk, den sidste er den mest holdbare. All Round kommer i vejlejer, LongLife i MTB. Du kan ændre fedtet for at justere ydeevnen.