Velkommen til

Din lokale cykelhandler i Roskilde. Vi har eget værksted og cykler til hele familien

Her kan du handle trygt

Service i fokus

Cykler til ethvert terræn

Tempo Cykler i Roskilde

I Tempo cykler er vi 200 % dedikeret til service. Vores næststørste passion (udover cykler) er at give dig den bedst mulige oplevelse i butikken.

Vores humør er altid højt. Det samme er vores serviceniveau. Vores viden spænder over alt fra juniorcykler, til racercykler og mountain bikes.

Vi er eksperter på hvert vores område og når du møder os i butikken finder vi hurtigt ekspedienten der bedst matcher dig og dine behov. På den måde er vi sikre på, at du altid får den bedste oplevelse i vores butik.

Stefan Lundgreen

Indehaver af Tempo cykler.

Jeg har mange års erfaring fra cykelbranchen, hvor jeg har været hos forskellige forhandlere og oplevet udviklingen i branchen på tætteste hold.

På bagrund af den erfaring jeg har, valgte jeg i 2011 at overtage Tempo cykler som er en velrenommeret butik centralt i Roskilde. Jeg har igennem min erfaring hele tiden haft et klart billede af, hvordan jeg ville strukturere butikken.

Mit motto er: “200% Service”, det er et at hovedelementerne i den måde jeg har valgt at organisere min virksomhed på.

Min stærkeste sider er min bredde, jog eg har gennem min tid haft fingerne i mange cykler og kender alt fra gamle gearsystemer til de nyeste hjulsæt på markedet.

Christian "Krølle" Sørensen

Tempo Cyklers bedste lærling.

Tempo Cyklers bedste lærling.

I sommeren 2015 startede jeg som lærling i Tempo Cykler. Dog har jeg igennem flere år været tilknyttet butikken – først som arbejdsdreng og senere som butiksassistent.

I hverdagen er min største passion – perfektionisme. Hverdagen går på værkstedet, hvor jeg har rigtig meget fokus på udvikling af mine færdigheder. Jeg bliver ofte stillet udfordrende opgaver, hvilket giver mig den perfekte ballast til at rådgive dig om dine problemer. Jeg bruger selv meget tid på at cykle, særligt landevejscyklingen har vundet plads i mit hjerte. På grund af dette har jeg to år i træk cyklet til Bolzano med Team Glade Børn, hvilket har givet mig to fantastiske oplevelser og et godt netværk.

Fra sæsonen 2016 startede jeg med at køre licens cykelløb for Roskilde Cykle Ring, dette har givet mig mange gode oplevelser og et par podiepladser.

TempoCykler støtter Outride Bike

TempoCykler er en virksomhed med et hjerte for cykler og bevægelse. Men vi er ikke kun passionerede omkring cykler, vi er også passionerede omkring bevægelse og sundhed generelt. Derfor er vi glade for at støtte op om organisationen Outride, som har et særligt fokus på børn med ADHD og deres behov for bevægelse.

Outride er en organisation, som arbejder for at give børn med ADHD mulighed for at få mere bevægelse i deres hverdag. De tilbyder programmer og materialer, der hjælper med at fremme bevægelse og cykling som en måde at tackle ADHD-udfordringer på. Vi støtter op om deres mission og er glade for at kunne bidrage til at skabe en sundere hverdag for børn med ADHD.