Vores ansvar

Tempo cykler er en gammel og velrenommeret virksomhed der har til huse i Roskilde. En af vores missioner er at sikre at vores lokal miljø har de bedste betingelser. Vi engagere os i de lokale talenter og støtter lokale klubber. Med vores støtte til klubber og talenter, håber vi på at alle aktive cykelryttere har får de bedste forhold til at udvikle deres talent. Tempo cykler er dog ikke bare et hus for cykelryttere og eliten, vores mission er at supportere alle der cykler. Derfor mener vi også vi har et social ansvar andre steder.

Vores sociale ansvar kommer til udtryk på flere forskellige måder. På vores værksted har vi igennem de seneste år brug meget energi på at få et mere miljøbevidst og energi besparende værksted. I hverdagen bruger vi ressourcer på at spare på olier, rensevæsker, vand og strøm. Det er noget vi hele tiden arbejder med. Vi ønsker hele tiden at forbedre os på dette punkt, derfor vælger vi ofte muligheden byder sig at optimerer vi vores organisation. Derved sikre vi den lever op til de standarter, der bliver forventet af os.

Det er ingen hemmelighed, at et godt forhold til vores leverandører, er noget der vægter os tungt. Det gør ikke vi ikke stiller krav til dem, og har store forventninger til dem. Vi forsøger så vidt det muligt at præge vores leverandører til at have den samme ansvarlige holdning til miljø, de lokale forhold og generelle normer, som vi har til vores egen organisation.

Læs mere om vores leverandørers holdninger og ansvar her:

Specialized:

http://www.specialized.com/us/en/news/sustainability/22823