Tarmac SL7 Expert

Den nye Tarmac er designet til at køre hurtigt, der er intet hvis og eller, men handler om det – men det repræsenterer så meget mere end blot aerodynamisk dygtighed. Med en letvægts Rider-First Engineered™-ramme, leverer den de bedst mulige køreegenskaber, uanset størrelsen. Så uanset hvad du har planlagt for din nye Tarmac, er den klar til at hjælpe dig med at nå dine mål – PR’er, KOM’er eller podiepladser. One bike to rule them all.

Med et komplet SRAM Rival Etap AXS elektronisk gruppesæt til at holde skift skarpe og hurtige og S-Works Turbo 700×26 mm dæk til at holde dig hurtig kørende, leverer denne nye Tarmac ydeevne til en mere velsmagende pris.

  • ‘Aero is everything’ – vi har prædiket det i årevis og det er stadig drivkraften for den nye Tarmac. I vores søgen efter rørformer der leverer den hurtigste ramme, som UCI-reglerne tillader, tog vi en side ud af Venge-udviklingsbogen og brugte vores FreeFoil Shape bibliotek. Bevæbnet med et bibliotek af optimerede former, tog vi i vindtunnelen for at teste disse former på en modulær testcykel, for at få flere test og validering. Resultatet? En ny Tarmac Expert, der er hurtigere end før – 33 sekunder hurtigere over 40 km end Tarmac SL6. Ingen kompromiser, kun ren hastighed.
  • Mens aerodynamik var altafgørende for Tarmacens udvikling og for udviklingen af alle vores racercykler, var vægten co-piloten på denne optimale racercykel rejse. Tidligere gik “aero-cykler” altid på kompromis i vægtafdelingen – jo mere modstand du reducerede, jo mere vægt tog du på. Med den nye Tarmac var vores designfilosofi at holde den på eller under UCI-vægtgrænsen, ud af kassen og uden at gå på kompromis med aerodynamikken. Med hjælp fra FreeFoil Shape bibliotek, værktøjer som isotopisk FEA-analyse og noget tekniske trolddom af de bedste ingeniører i branchen, leverede vi en ramme, der vejer kun 920 gram, uden at give afkald på et gram aero eller stivhed.
  • Idet vi fortsatte vores søgen efter at udvikle den perfekte racercykel, brugte vi vores Rider-First Engineered™-filosofi, til at sikre at den nye Tarmac er den mest afbalancerede, bedst håndterende Tarmac til dato – uanset størrelsen. Med en hær af verdens bedste testryttere fra vores tre World Tour-hold – Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step og Bora-hansgrohe – lavede vi ændringer på Tarmacén, baseret på deres tusindvis af kilometer på vejen. Vi balancerede kørekvaliteten mellem for- og bagenden, så selv de længste dage i sadlen fortsætter med at være behagelige – alt sammen uden at give afkald på Tarmacens legendariske håndtering og race vindende hurtighed.
  • Den nye Tarmac bygger på erfaringerne fra Venge og bruger simpel integration til at skabe et rent og hurtigt cockpit, der er nemt at leve med. Vi har forbedret kabel monteringen for enhver konfiguration – mekanisk gearskift, traditionelle frempinde, runde styr osv. – alt imens vi beholder dens aerodynamiske egenskaber. De samme egenskaber gør også den nye Tarmac nem at arbejde på og nem at rejse med. Det er en win-win.

45.000,00 kr. inkl. moms

Beskrivelse

COCKPIT

SADELPIND

2021 Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, 20mm offset

SADEL

Body Geometry Power Expert

STYR

Specialized Expert Shallow Drop, alloy, 125mm drop x 75mm reach

TAPE

Supacaz Super Sticky Kush

FREMPIND

Tarmac integrated stem, 6-degree

SADELKLAMPE

Tarmac integrated wedge

WHEELS & TIRES

FOR HJUL

Roval C38, 21mm internal width carbon rim

BAG HJUL

Roval C38, 21mm internal width carbon rim

FOR DÆK

S-Works Turbo, 120 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm

BAG DÆK

S-Works Turbo, 120 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x26mm

SLANGER

Turbo Ultralight, 48mm Presta valve

SUSPENSION

FORGAFFEL

FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc

DRIVETRAIN

KÆDE

SRAM Rival 12 speed

KASSETTE

SRAM XG 1250 10-36

KRANKBOKS

SRAM DUB BSA 68

GEARSKIFTERE

SRAM Rival AXS

KRANKSÆT

SRAM Rival AXS with Power

BAGSKIFTER

SRAM Rival eTAP AXS, Max 36t

FORSKIFTER

SRAM Rival eTAP AXS, braze-on

KÆDERINGE

48/35T

BRAKES

BAGBREMSE

SRAM Rival, hydraulic disc

FORBREMSE

SRAM Rival, hydraulic disc

FRAMESET

RAMME

Tarmac SL7 FACT 10r Carbon, Rider First Engineered™, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

* Vægte baseret på produktion af malede rammer som afbildet. Faktiske vægte vil variere baseret på farveskema, ramme størrelse og komponent variation. Specifikationer kan ændres uden varsel.

Yderligere information

Størrelse

,