SPECIALIZED ROCKHOPPER ELITE 29

Jep, vi har lige læst specifikationsarket igen og kan stadig heller ikke tro det. Rockhopper Elite er en helvedes masse cykel.

Luftaffjedret gaffel? Lad mig præsentere dig for din nye ven, Judy. Kræsen, når det kommer til din drivlinje? Du finder ingen fejl – og ingen stigning er for stejl – med et bredt udvalg af Shimano Deore 1×11-drivlinje. Hvorfor stoppe der? Det gjorde vi ikke, for at give dig fornøjelsen af ​​at stoppe dig selv med Shimanos ivrige efter at behage og åh-så-dygtige MT200 hydrauliske skivebremser.

Hver er imponerende i deres egen ret, men magien ligger virkelig i, hvordan de alle samles til en Rockhopper, der serverer singletrack med en dejlig stor side af ‘Wow, så det er, hvad en rigtig cykel føles.’

  • Et hjerte af guld, præsenteret i vores lette, men alligevel holdbare Premium A1 Aluminium, Rockhoppers butted aluminiumsramme har hydroformede top- og downtubes for at holde vægten lav og styrken høj, alt imens den giver øget standover-afstand, glat intern kabelføring og dropper-post kompatibilitet.
  • Med det mål at sikre, at Rockhopper tilbyder både den bedste pasform og bedste ydeevne for enhver person, uanset deres mål, har vi parret hver Rockhopper stelstørrelse med den optimale hjulstørrelse. Resultatet er en Rockhopper, der passer til enhver rytter, og forsikringen om, at hver Rockhopper ruller på det bedste håndteringshjul for dens stelstørrelse.
  • Med vores Rx Tune til Rockhopper for allerførste gang bringer den lockout-udstyrede SR Suntour XCM med tilpasset Multi-Circuit-dæmpning størrelsesspecifikke bevægelser og fjederhastigheder til showet i en ydeevne, der helt sikkert vil imponere, samtidig med at den sikrer ensartet geometri, håndtering og affjedringens ydeevne, uanset stel eller hjulstørrelse.
  • Hydrauliske skivebremser på SRAM Level, som er smukt dyr, giver en dårlig bid, men leverer deres kraft med en raffineret, intuitiv fornemmelse for at skabe en pakke, der slår langt over sin lønklasse.
  • Hold tingene enkle med en holdbar 1x MicroSHIFT-drivlinje, der tilbyder masser af rækkevidde sammen med en koblingsudstyret bagskifter, der holder din tur stille – og din kæde på.
  • Par død-pålidelige nav fra Formula med vores 25-millimeter indvendig diameter, krogløse Stout-fælge for et hjulsæt-hattrick: stærk, let og holdbar.

9.500,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

FRAMESET

Frame

Specialized A1 premium butted alloy, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger, stealth rack mounts, dropper post compatible

Seat Binder

Alloy, quick release, 34.9

Suspension

Fork

RockShox Judy, Solo Air, Turnkey damper, 46mm offset, QR, 80/90/100mm travel (size-specific), steel steerer

COCKPIT

Stem

3D-forged alloy, 31.8mm, 7-degree rise

Handlebars

Stout Mini Rise, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm

Grips

Specialized MTB Grip, lock-on

Saddle

Bridge Sport, Steel rails, 155/143mm

SeatPost

Alloy, 2-bolt clamp, 30.9mm

BRAKES

Front Brake

Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm

Rear Brake

Shimano BR-MT200, hydraulic disc, 180mm

DRIVETRAIN

Rear Derailleur

Shimano Deore M5100, SGS, 11-speed

Shift Levers

Shimano Deore M5100, 11-speed

Cassette

Shimano Deore, 11spd, 11-51t

Chain

KMC X11EPT, 11-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™

Crankset

Stout 1x, forged alloy

Bottom Bracket

Square-tapered, 73mm, internal bearings, 122.5mm spindle

ACCESSORIES

Pedals

SBC-54 Flat pedal

WHEELS

Rims

Specialized Alloy, hookless, Tubeless ready, 25mm inner width

Front Hub

Formula DC-20, 6-Bolt, disc, 100x9mm spacing, quick-release

Rear Hub

Formula DC-22, 6-Bolt freehub, disc, 135x9mm spacing, quick-release

Front Tire

Specialized Fast Trak, Control Casing, T5 Compound, 29×2.35

Rear Tire

Specialized Fast Trak, Control Casing, T5 Compound, 29×2.35

Inner Tubes

Presta, 40mm valve

WHEELS & TIRES

Spokes

Stainless, 14g

Yderligere information

Størrelse