Specialized Allez Sport

Alt for ofte skæres hjørner til for at opfylde prispunkter på landevejscykelmarkedet på entry-level, men Allez omdefinerer, hvad det vil sige at være “entry level”. Med fokus på vægt, forfining og pålidelighed som intet andet i sin klasse, er Allez den første til at gøre disse teknologier tilgængelige for alle. Uanset om du bare går i gang med landevejscykling, pendler eller leder efter en ny cykel, så er Allez lige så præstationsfyldt som alsidig.

Til konstruktionen har denne Allez skarpe og pålidelige Shimano Sora-skiftende, holdbare Axis Sport-alufælge, vores nye superkomfortable Body Geometry Bridge-sadel og velbeskyttede Espoir Sport-dæk.

  • Ikke kun føles en let cykel bedre, når du klatrer op ad en bakke, men det er også vigtigt, når du bærer din cykel op til 5. sal, og dette var i spidsen for rammedesignet. Med en nydesignet E5 Alloy-ramme har Allez en klasseledende vægt. Aggressivt tyndvæggede, men alligevel hårde, rør er blevet implementeret for at spare vægt, og dette resulterer i en reduktion på mere end 450 g (1 pund) alene i stel og gaffel i sammenligning med nogle tidligere modeller.
  • Begyndelsescykler har ofte legering eller billige kulfibergafler, der i høj grad forringer den generelle kørekvalitet. Men med en fuld FACT-carbonfibergaffel er Allez bedre håndtering, glattere ridning og lavere vægt-flyder over grov spånforsegling og skærer gennem hjørner som en slalom skiløber.
  • For geometrien udviklede vi Allez ved at bruge vores store Retül fit database. Dette betød at skabe en geometri, der helt sikkert vil dække en bred vifte af positioner, mens den stadig giver den præstationsbevidste håndtering, du ville forvente af din første cykel.
  • Denne Allez har også integreret stativ og skærmbeslag, så du kan få vægten af ​​din rygsæk af dig og ned på en letvægts reol. Dette giver ikke kun en god landevejscykel, men det giver dig også mulighed for at omdanne den til en hurtig pendler.

8.800,00 kr.10.900,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Frame
Specialized E5 Premium Aluminum, fully manipulated tubing w/ SmoothWelds, 1-1/8″- 1-3/8″ tapered head tube, internal cable routing, threaded BB, 130mm spacing
Fork
Specialized FACT carbon, 1-1/8″ to 1-3/8″ taper, fender eyelets
Handlebars
Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Stem
Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Tape
Specialized S-Wrap
Seat Binder
Bolt-type, 31.8mm
Front Brake
Axis 1.0 caliper
Rear Brake
Axis 1.0 caliper
Shift Levers
Shimano Sora, 9-speed
Front Derailleur
Shimano Sora, clamp-on
Rear Derailleur
Shimano Sora, 9-speed
Cassette
SunRace, 9-speed, 11-32t
Crankset
Praxis Alba
Chainrings
50/34T
Bottom Bracket
Praxis 68mm BSA
Chain
KMC X9, 9-speed w/ Missing Link™
Front Wheel
Axis Sport
Rear Wheel
Axis Sport
Front Tire
RoadSport, 700x26mm
Rear Tire
RoadSport, 700x26mm
Saddle
Body Geometry Bridge Saddle, steel rails
SeatPost
Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
Inner Tubes
Presta, 40mm valve

Yderligere information

Størrelse

, ,