S-WORKS RECON

At vælge et par top cykelsko til off-road kan være svært, men med vores nye S-Works Recon sko er valget blevet lettere. Exceptionel kraftoverførsel, lav vægt og et lækkert design er hvad der karakteriserer S-Works Recon skoene. Perfekt hvad enten du er til gravel, cykelcross eller XC. De nye Recon er designet med ultralette og stive carbon såler, hvilket giver maksimal kraftoverførsel. Gummibelagt hæl og forfod, der giver greb, når rytteren skal af cyklen. Med vores Body Geometry Fit tilgang har den nye Recon sko et ergonomisk fit og videnskabeligt testet til at booste din kraftoverførsel og nedbringe chancen for skader. På oversiden finder du Dyneema® mesh-materialet, hvilket er ekstremt formbart og adaptivt, men det giver sig ikke, når det bliver strakt. Det betyder at skoene tilpasser sig din fod uden at kraftoverførslen går til spilde. Derudover finder du på oversiden de CNC-forarbejdede aluminiums spænder med millimeterpræcis mikrojustering. Holdbare. Præcise. Perfekte. Du finder dem ikke andre steder. Med vores Body Geometry Fit tilgang har den nye Recon sko et ergonomisk fit og videnskabeligt testet til at booste rytterens kraftoverførsel og nedbringe chancen for skader. Dyneema® mesh er ekstremt formbart og adaptivt, men det giver sig ikke, når det bliver strakt. Det betyder at skoene tilpasser sig rytterens fod uden at kraftoverførslen går til spilde. XC- og cykelcrossruter byder på varierende terræn, derfor har vi tilføjet ekstra beskyttelse i snuden. Det forhindrer at skoen bliver revet i stykker eller forslåede tæer. På bagsiden af skoen finder du PADLOCK hælen, som på vores nye Recon sko er den mest komfortable og tætsiddende hælkappe til dato.Kombineret med Dyneema mesh overdelen giver den et komfortabelt fit og maksimal effektivitet. Den nye S-Works Recon sko er den perfekte sko til alt offroad kørsel, hvad enten det er XC, CX eller Gravel. De hurtigste sko på sporet.

  • Med vores Body Geometry Fit tilgang har den nye Recon sko et ergonomisk fit og videnskabeligt testet til at booste rytterens kraftoverførsel og nedbringe chancen for skader.
  • Vores stiveste og letteste terræn-sko med FACT carbon sål med et stivhedsindeks på 13.0, der sikrer maksimal kraftoverførsel.
  • Dyneema® Mesh er placeret mellem lag af fire-vejs strækbart mesh og ikke strækbart TPU zoner, der giver den perfekte komfort og pasform.
  • BOA S3-Snap spænder med milimeterpræcise justeringsmuligheder, med BOA’s livstidsgaranti.
  • PADLOCK hælen på vores nye Recon sko er den mest komfortable og tætsiddende hælkappe.Kombineret med Dyneema mesh overdelen giver den et komfortabelt fit og maksimal effektivitet.
  • Titanium klampegevind.
  • SlipNot gummihæl og forfod, der giver forbedret greb, når rytteren er af cyklen. Aftagelige studser i sålen.
  • Form Fit med en rummelig forfod, der giver masser af komfort og en perferk pasform.
  • Kompatibel med størstedelen af MTB-pedaler.
  • Vægt: 301g (1/2 par, Størrelse 42).

3.000,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , , ,