BB30 SRAM DUB alternative Black

Den nye SRAM DUB-krumtapstandard, der er bygget på en spindel på 28,99, giver mulighed for et mere kontamineringsbestandigt BB-design, samtidig med at de ultraeffektive og langvarige egenskaber, CeramicSpeed-bundbeslag er kendt for.

Med et integreret støvdæksel til alle modeller leverer en tæt og sikker pasform, der også fuldt ud beskytter lejets overflade, enestående ydelse uden ofre. CeramicSpeed ​​håndbyggede lejer bærer belastningen fra krumtap til ramme med uparallel holdbarhed og effektivitet.

I kassen:

  • 2 kopper med CeramicSpeed-lejer installeret
  • 2 støvovertræk
  • 4 x 1 mm afstandsstykker
  • 10 ml sprøjte af CeramicSpeed ​​allround fedt
  • Sticker Sheet

2.199,95 kr.

Varenummer 106753 Kategorier ,

Beskrivelse

SRAM DUB-krumtapspindlen kræver, at lejekontaktpunkterne er i en bestemt og udpeget bredde, og alle CeramicSpeed-bundbeslagsindstillinger matcher perfekt lejeplaceringen på krumtapspindlen med den krævede rammegrænseflade til næsten enhver cykelmodel. Uden brug af unødvendige adaptere eller afstandsstykker sikres en stille og stabil platform gennem hele produktets levetid.

BB30 til SRAM DUB Road kommer i to versioner; med vores CeramicSpeed ​​standardlejer og  belagte lejer  til endnu længere levetid og lavere friktion.

Kompatibel med:
Ramme: BB30
Åbningsdiameter: 42
Skalbredde: 68
Bundbeslag Værktøj til installation: BBT-79