BB30 Shimano Road Black

BB30 til Shimano Road

BB30-standarden åbnede designmuligheder for rammer. Tilpasning til Shimano-krumtap tager et specielt bearbejdet aluminiumsbundt gevindbeslag, der trænger ind i sig selv.

Vores er færdig med CeramicSpeed-lejer. Du har to valg med hensyn til lejer. Det første valg er vores lavt træk, lang lejestandardleje, med løb i hærdet stål og vores superrunde CeramicSpeed-kugler. Det andet valg er vores overtrukne leje, der bruger de samme kugler, der er installeret på belagte, hærdede stålbaner for længere levetid og mindre træk.

I kassen

  • 1 bundbeslag med lejer installeret.
  • 2 støvdæksler er installeret.
  • 10 ml sprøjte af CeramicSpeed ​​allround fedt.
  • Sticker ark.

2.199,95 kr.

Varenummer 101349 Kategori

Beskrivelse

Denne bundbeslag fungerer med krumtap, der har 24 mm gennemgående akselspindler.

Bundbeslag har flere variabler, men inden for det har CeramicSpeed-standardlejer typisk friktionstræk på 0,3-0,4 watt pr. Sæt. Det er inden for 75% trækreduktion sammenlignet med standard bundbeslag. Det er takket være bolde, der er 100% glattere og 15% hårdere end den keramiske konkurrence. CeramicSpeed-lejerne holder mindst tre gange længere end andre lejer.

Coated Bearings ser endnu en stor bump i performance. De overtrukne løb ser en reduktion på 50% træk og en forbedret levetid på 60%.

Ydelsen kan indstilles ved at skifte fedt. All Round Grease leveres installeret, men kan ændres til lavere træk TT og Track Grease eller højere holdbarhed LongLife Grease, som tilføjer lidt træk, men forbliver i, når man kører under rodet forhold.