ALIGN II SATIN CAST BERRY

Certificeret beskyttelse, ren æstetisk, behagelig pasform og en budgetvenlig pris – det er det, der udgør Align II. Det fremtrædende træk ved Align II er inkluderingen af ​​det revolutionerende Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), en patenteret beskyttelse mod “rotationsvold” forårsaget af vinklede stød. Når vi inkluderede MIPS, gav vi ikke noget op til komfort – Align II inkluderer Headset SX dial fit-system til nem tilpasningsjustering, vores 4. dimension kølesystem for utrolig ventilation og et let one-size fit system. Hvis du er på jagt efter en funktionsrig hjelm, der efterlader noget jinglejangle i lommen, er Align II noget for dig.

  • MIPS-systemet er et lag med lav friktion, der tillader en glidende bevægelse på 10 til 15 mm i alle retninger. Undersøgelser viser, at dette reducerer nogle af de rotationskræfter, der overføres til hjernen under vinklede påvirkninger.
  • Let justerbart headset SX fit-system i en størrelse er designet til nem og præcis pasform til en bred vifte af hovedstørrelser. Tilføj en mikrojusterbar drejeknap til justering på farten, så du er sikret en nem, sikker og nøjagtig pasform.
  • 4. dimension kølesystem optimerer ventilation.
  • Den støbte skal forbedrer styrke og reducerer vægten.
  • Reflekterende mærkater for øget synlighed under svagt lys.

300,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Yderligere information

Størrelse

, ,