Værkstedet

Velkommen til maskinrummet
Vores værksted ligger centralt i Roskilde, Ringstedvej 11

Vi ved hvor afhængig man er af sin cykel, derfor har vi specialiseret os i, at ventetiden på reparationer bliver så lav som muligt. Det er noget vi har gjort over hele linjen, så hvad enten du skal bruge din hverdagscykel, racer eller MTB sætte vi en ære i at få gjort tingene hurtigt og ordentligt. Vores værksted holder åbent fra 09.00 til 17.30 mandag til fredag og fra 09.00 – 14.00 lørdag. Alt den tid værkstedet har åbent kan du komme ind med din cykel, hvis du kommer med din cykel inden kl 10.00. Vil vi bestræbe os på at have cyklen færdig samme dag, kan vores mekaniker se det noget vi ikke kan lave samme dag, får du besked med det samme.

Vores team består af engageret mennesker, der har en passion for cyklen på den ene eller anden måde. Vi har vores job som vores hobby i Tempo cykler. Det gør vi i alle tilfælde er yderst kompetente, vi laver alle former for reparationer. Hvad enten det er et simpelt dæk skifte på en hverdagscykel eller et noget mere kompliceret service på en fjederforgaffel. Hos os er der ingen forskel behandling, vi fokusere på at alle for den samme høje service niveau. En del af vores service er også at stille låne cykler til rådighed, så hvis du mangler noget at køre videre på når du har indleveret din cykel, fikser vi også den.

En sidste ting der værd at vide fra maskinrummet er at det altid er muligt at stille sin cykel til værkstedet uden for åbningstiden.

Du skal bare følge denne procedure:

Hvis du sætter din cykel uden for åbningstiden, skal du sætte cyklen i gården. Herefter låser du den, smider din nøgle og en arbejdsseddel i en kuvert. Kuverten skal smides ind af brevsprækken på døren på forsiden (er i bunden af døren).

Arbejdsseddelen skal indeholde følgende ting:

Hvad skal vi lave af reparationer på din cykel.
Dine kontakt oplysning, navn og telefonnummer.
Hvis du har andre ønsker skal de også påføres herpå.

Vær opmærksom på at bemandingen på værkstedet om lørdagen er lavere end normalt, så hvis din cykel skal være klar til mandag morgen er det en er det vigtig du kommer med den seneste fredag eftermiddag.